Welcome to all Beloved Friends

Feel free to explore my blog and feel comfortable to give comment but if you don't like I can't force you the exit door is OPEN

suatu yang baru

Wednesday, 8 June 2011

Hi semua rasa sudah lama sangat KC tak tulis apa2 dalam blog bukan menghilangkan diri atau saje2 tak nak updatekan blog tapi pergi mengembara seketika,tenangkan diri dan jugak mind relaxing focus......term baru KC. kali ini KC nak buat perubahan sikit dalam blog dan perubahan dari segi page dan lain2 yang akan di nilai semula yang mana KC rasa suka KC akan buat.....

KC pun dah mula berjaga2 dalam setiap apa yang KC nak lakukan yelah sesetengah orang kan bukan boleh terima apa orang lain buat dan ada sesetengah orang tu rasa diri mereka terkenal sangat dengan apa yang mereka buat akan cuba mengutuk orang lain yang yang berstatus biasa. Mereka nie biasa lah banyak perminat yang tak betul pun jadi betul sbb orang lain akan angguk je sbb tak tau perkara yang sebenar biasalah manusia.... tapi kc tak kisah lah....jangan orang tu kacau kc sudah sarang terbuan jangan dijolok kalau nak cari penyakit mari lah cuba.....kc nie bukan tak hormat orang kc hormat sgt cuma kc tak suka orang bertalam 2 muka cerita depan kat kite lain lepas tu cerita kat orang lain pulak KALAU EDUCATED !!! tapi otak entah kemana tak guna....sini kc nak luahkan ape2 yg kc rasa patut....

kc akan buat ape yang patut lepas nie....org kata kan nak sedapkan hati semua orang memang susah tapi orang lain yang hanya pandai berkata2 dan mulut celupar tak tahu hati orang lain sakit......manusia macam nie masuk hospital orang gila pun dia orang tak terima....hahaha!!!!