Welcome to all Beloved Friends

Feel free to explore my blog and feel comfortable to give comment but if you don't like I can't force you the exit door is OPEN

Cats Fun Show The Mines 2nd Days 17.04.2011

Sunday, 17 April 2011

Nie la hari kedua untuk cats fun show di the mines resort anjuran kelab kucing malaysia.....Penat jugak kc hari nie nak jaga anak2 kat sane....tapi mmg best la byk benda lain yg kc dpt tengok bukan saje kucing ye anjing pun ade dan tak lupa jugak kepada shelter2 yg lain....

Persiapan untuk cats show competition






doktor haiwan pun ade utk bri vaksin kepada yg nak vaksin kucing mereka tapi kena bayar la mane ade free punye



kak azzah tengah pujuk browny takut sbb tak biasa dgn keadaan sekeliling

nie la anak papa 2nd time masuk pertandingan kucing.....sayang anak papa





























































































3 comments:

sara E a.k.a ct said...

woooo!subhanAllah rmbang matee!!hee..sronok nyeee..byk nyanyau..anjing pun comel..ase cm nak pelok2 je meow tu semua<3

catmanja11 said...

boleh je peluk smua comel2 belaka

Siti Noriza Saleh said...

macam mana nak jaga kucing manja