Welcome to all Beloved Friends

Feel free to explore my blog and feel comfortable to give comment but if you don't like I can't force you the exit door is OPEN

The Mines cats show 16.04.2011 day 1

Saturday, 16 April 2011


Hari ini kc bangun pukul 6.30 pagi sapu lantai dan mop rumah pastu bersihkan tempat litteranak2 dan bgi smua mkan.....Tiba-tiba tergerak pulak hati pagi nie nak pergi ke The Mines Resort Cats Fun Show di Sri Kembangan tuk meninjau tempat sebelum kc pergi esok yelah takut2 sesat jalan lgipun nak prepair adik treaty utk pertandingan cats show esok......sampai kasane pulak kesat sesat kat dlm the mines pusing punye pusing sempat gak makan kat KFC makanan chicken grill (tak sedap langsung menyesal kc order).....tapi akhir nye jumpa jugak kc tempat cats fun show tu nun jauh diluar perkarangan the mines complex.....bila kc sampai kat sane kc pun geleng kepala aik mane kucing2 smua nye nie nape ade anjing je betul ke cats fun show atau dogs fun show...rupe2 nye cat2 kite ade kat nun jauh dibelakang sekali sian jauh sgt...tapi tak pe la dah jumpa....byk shelter2 lain dan pet shop yg buat promosi mahupun untuk buat kutipan derma kat sana.....kc harap shelter2 smua tak kira anjing ke kucing mendapat derma yang secukup nye.....sempat jugak kc berbual2 dengan pemilik OMIEY HOME shelter mengenai kucing2 yang nak di adopt secara percuma....Thanks kak lupa nak tanye nama hehehe!!!! kerana sanggup luangkan masa dgn kc yang membosankan nie...ceh wah.....dan utk pameran kucing....kucing2 semua ditempat kan di satu lokasi dibelakang stagedan pertandingan yang akan berlangsung persiapan sedang dibuat untuk pertandingan esok...dpt jugak kc mendapat hadiah free gift sebab menang teka jawab dari abg DJ...hahaha!!!!!dpt hadiah royal canin paket kecik dua dan lain2.......kc harap sesiapa yang membaca info nie hari nie atau pun selepas catshow kc harap smua dpt info2 ye.....



kc sesat nak cari kat mane tempat cats Fun show di the Mines Resort nie maklum la tak pernah gi sini





suasana hujan lebat menyelubungi perkarangan cats fun show the mines



smua yg ada anjing berteduh dari ujan












stage event berlangsung dan byk lagi aktiviti yang dijalankan



Boots Royal Canin






Hi sedih nye aku ujan nie kacau la....!!!!!






Persatuan anjing dan jugak kucing sedang meminta derma bantu lah mereka agar mereka boleh menikmati kehidupan yang lebih baik!!!!!






Tolong bantu kami agar kami dpt menikmati keselesaan seperti yang lain walaupun sumbangan yang sedikit tapi keikhlasan yang kami pinta.....



main Hero yg kecik tu ye!!!!!!












dogs grooming Boots






hensem tak saye nie!!!!



















































cantik tak saye nie



saye lgi comel....



tak lah saye la.....



kamu smua perasan la....






nie la boots kucing utk di adopt secara percuma dtg la support kepada smua yg sayangkan kucing....sesiapa yg ingin memiliki kucing.......boots akan dibuka hari nie dgn esok sahaje ye......bantu lah shelter nie kerana mereka amat memerlukan bantuan anda..... GOOD JOB OMIEYHOME LOVE YOU GUYS...



nie la pemilik OMIEY HOME sebarang pertanyaan boleh la tanye kepada dia.....smua kucing2 sihat belaka tak perlu risau dan takut kalau nak adopt.... biar hati kite ikhlas nak bantu itu yg penting.....














2 comments:

Small Kucing said...

tak dapat pergi but see the photos here also syok la

catmanja11 said...

hahaha takpe bulan June nanti ade yg lgi happening International cats competition itu lgi mencabar.....