Welcome to all Beloved Friends

Feel free to explore my blog and feel comfortable to give comment but if you don't like I can't force you the exit door is OPEN

kitten shorthair categories 3 month to 9 months

Monday, 28 March 2011

Walaupun Adik sekadar kucing Kampung Papa sgt berbangga dgn anak Papa nie...hahaha!!!!!
 Tapi untuk pengetahuan Papa takde kat sane untuk beri sokongan kat adik treaty...minta maaf adik...tapi Papa bangga sgt dgn adik walaupun pun tak dpt nombor 1......Maaf semua sbb gbr kat south city plaza takde cuma gbr hadiah dia je...


Pada 27.03.2011 Papa antar adik treaty utk menyahut cabaran dalam pertandingan kucing yang dianjurkan oleh CAT LOVER CLUB dan para juri nye pulak ialah Rosemary de Meur dari Australia oh lupa pulak sponsor dari royal canin. Adik treaty masuk dalam kategori kitten shorthair dan ada 15 lagi pencabar adik yg masuk bertanding fu yoh caya la!!!!!. Mula2 tak nak masuk pertandingan pas pikir2 masuk jelah kalah menang tak kisah la ambik pengalaman je.....

 
Ini ialah Poster pertandingan yg dianjurkan dan bermacam-macam aktiviti yg ada 

Site Activities and Competition :-
1. Cats Fashion Show
2. Cages Decoration
3. Cat Poster Coloring (Kids 10 years and below)
4. Adoption Drive
5. Many more!

ha nie la dia wajah anak Papa treaty yg dpt No.4 Sombong lepas menang panggil posting pun tak nak......

Nie pulak hadiah2 tempat ke-4 yg adik treaty dpt!!!!!


Adik Lucky (tumpang tgk hadiah pun takpe la....janji dpt makan Royal Canin mahal tu!!!!!)


Adik Lucky ( tunggu jelah bila adik dah besar sikit bgi cantik gebo)


kakak janet (aku tak kisah pun sape yg menang yg penting aku paling cantik mane ade boleh buat post camni kat cat show tu......!!!!!!)

Adik treaty dan kakak Janet sebelom gi bertanding (akak jaga diri ye adik nak gi berperang mengalahkan peserta cat2 lain....pergilah dik jgn lupa bawa makanan byk2 utk akak kalau tak nanti akak tak nak cuci adik tak mau peluk2 lagi)

2 comments:

Small Kucing said...

wow....won a prize ya...congratulations!

joseph ivan said...

thanks so much.....love to see ur cat pic also...hahaha just luck for treaty to won the competition....